22.07.2009 – Ingrid ja Peep

Pildistasin Vihula Mõisas Ingridit ja Peepu koos pojaga nende pulmapäeval. Tallinnast Vihula poole sõites sadas terve tee vihma kuni lõpuni välja ja see ei lubanud midagi head. Siiski täpselt kokku lepitud pildistamise algusajaks kadus vihm ja mõne aja pärast ka süngemad pilved ning kõik laabus.  Tänud ilmataat :). Siin mõned pildid vaaamiseks.

Peitus

Vana veski

Järgmisel pildil olev pääsuke on lennult tabatud ja ei ole sinna Photoshopiga tõstetud. Pääsukese pesad olid seal kohvimajakese juures ning nad tiirutasid selle rõdu ümbruses terve pildistamise aja jooksul.

Rõdul

Viimasel pildil meeldib mulle kõige rohkem vee peegeldus. See on samuti üks tabatud hetk ja vesi on väga salapärase näkineiu peegelpildi ning pantrinahast aeru joonistanud.

Paadisõit

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga